Opleidingen

 

ADIP werd in 1997 opgericht door instructeurs afkomstig uit verschillende organisaties (IDEA, PADI, NAUI, CMAS,...).

In 1998 werd ADIP lid van CEDIP (Comité Européen Des Instructeurs de la Plongée). ADIP is sindsdien de vertegenwoordiger van het CEDIP-opleidingssysteem in 36 landen. Onze uitgereikte brevetten worden wereldwijd erkend.

Er bestaan 4 opleidingsniveaus (* tot en met ****) die gericht zijn op de eerder sportieve duikers. Elk opleidingsniveau heeft welbepaalde voorrechten en beperkingen zoals diepte, zelfstandigheid, enz...

Ook duikers van andere federaties zijn welkom voor een vervolgopleiding.

Er zijn ook diepduikcursussen, die het mogelijk maken om een brevet te halen waarmee je op grotere dieptes kan duiken, en nog vele andere "specialty courses" zoals Nitrox, droogpakduiken, Eco-diving enz. 

Tevens bestaan er 3 niveaus van instructeur.. Instructeursopleidingen worden ook gestart voor individuele kandidaten. Er wordt in samenspraak een programma op maat aangeboden  en dit zonder meerprijs. Ook (Assistent) Instructeurs en Divemasters van andere federaties zijn welkom voor een vervolgopleiding.

Cross-over

Heb je reeds een brevet en je wilt een cross-over naar ADIP, geen probleem, bij AquaDeltaDivers bent u aan aan het juiste adres.

Hieronder zie je het volledige opleidingsschema van ADIP/CEDIP.  Al deze opleidingen kunnen gevolgd worden bij AquaDeltaDivers. Neem contact op met de club voor verdere informatie.

 

CEDIP opleidingen

 

 

www.adip.be